Erik Hamhuis toegetreden tot directie BCN Groep

Mooi nieuws om het jaar mee te beginnen.

Per 1 januari is Erik Hamhuis als partner toegetreden tot de directie van BCN Groep.

Erik is al een aantal jaren werkzaam voor ons bureau en gaat zich bezighouden met de aansturing van de interne organisatie. Aeijolt en Mark gaan zich meer toeleggen op strategische begeleiding van projecten en acquisitie. We kijken enorm uit naar deze nieuwe fase. De afgelopen anderhalf jaar heeft Erik laten zien dat hij een geweldige teamspeler is, met een scherp oog voor wat er speelt binnen de organisatie en een heldere visie op hoe we talent binnen BCN verder kunnen ontwikkelen.

Mark, Erik en Aeijolt hebben aan het begin van hun loopbaan al samengewerkt bij een ander bureau en eigenlijk is het contact daarna altijd gebleven. Vanaf 2000 is Erik als zelfstandig adviseur en interim manager werkzaam geweest bij uiteenlopende opdrachtgevers, waaronder gemeenten, woningcorporaties, vastgoedontwikkelaars en de Rijksoverheid. Erik: "Sinds een aantal jaar groeide de behoefte om me te gaan richten op de ontwikkeling van mensen. Bij BCN kan ik dat combineren met mijn ervaring in de zakelijke en publieke sector."

Met de benoeming van Erik zijn we als bureau klaar voor de toekomst. Zo willen we komend jaar, naast het managen van opdrachten voor onze vaste opdrachtgevers, inzetten op vastgoedbeheer en verdere groei van onze vestiging in Alkmaar. Tegelijkertijd hebben we de ambitie te investeren in onze verbindende rol binnen complexe projecten, bijvoorbeeld in de onderwijssector – waarbij voor Groningen ook onze specifieke kennis van aardbevingsbestendig bouwen van toegevoegde waarde is.